Forbrukslån
Forbrukslån

Hva er et forbrukslån? Dette er en type lån hvor du ikke trenger å stille sikkerhet i fast eiendom eller andre eiendeler. Derfor kan søknader om slike lån behandles raskt, samt utbetales innen få dager, og pengene kan du selvfølgelig bruke til hva du vil! Det er ofte mulig å kunne låne mellom kr 5 000 og kr 360 000, med en nedbetalingstid på maksimalt 12-15 år (du kan selvfølgelig velge raskere nedbetaling hvis du ønsker det). Vanlig rente på denne typen lån er gjerne relativt høye, alt fra 10% til 35% årlig eff. rente.

Populært med forbrukslån

Det er blitt svært populært med forbrukslån i Norge, og mange bruker slike lån fornuftig, gjerne til å pusse opp huset eller hytta. Men pengene kan brukes til hva du vil, det er kun du som bestemmer dette, ihvertfall når lånet er innvilget av banken/finansinstitusjonen.

Sammenlign ulike forbrukslån?

Det finnes en rekke aktører på det norske markedet som tilbyr forbrukslån, og betingelsene (renter, gebyrer, nedbetalingstid m.m.). Det er derfor viktig at du som lånetaker velger ditt lån med omhu, gjerne sammenlign ulike forbrukslån før du tar et valg!

Anbefalte forbrukslån

Eksempler på forbrukslån med gode betingelser er lån fra yA Bank, GE Money Bank, OPP Finans og Bank Norwegian. Disse bankene/finansinstitusjonene er velkjente aktører i markedet, og de tilbyr lav rente, lave gebyrer og lang nedbetalingstid.