Annonse

Easybank

Easybank forbrukslån
Easybank forbrukslån

Easybank tilbyr flere ulike låneprodukter. Du kan søke om boliglån, billån og forbrukslån. Banken tilbyr også låneprodukter til bedrifter med sikkerhet i fast eiendom. Det finnes to ulike typer billån, et med pant i bilen og et uten pant. Om banken har sikkerhet i bilen, kan du låne inntil en million kroner og betale ned på lånet over 15 år. Lån uten sikkerhet, uansett om det er til bil eller forbrukslån, har en maksimal låneramme på kr 500 000. Nedbetalingstiden er den samme som for billån med pant.

Nordiclån

Nordiclan forbrukslån
Nordiclan forbrukslån

Hos Nordiclån kan du søke om forbrukslån på inntil kr 50 000. Bak Nordiclån står L’EASY, som er en del av Thorn konsernet og en av de større aktørene i Norge. L’EASY har lang erfaring innen finansiering og lån, spesielt innen elektronikk. Nordiclån tilbyr mindre forbrukslån, som du kan bruke til å dekke det behovet du måtte ha. Det er ingen krav til sikkerhet. Alle kan oppleve at det dukker opp noe uventet og da er et forbrukslån gjerne en løsning mange går for. Uansett om du må få reparert bilen, få betalt en ekstra regning eller byttet ut varmtvannsberederen, så kan dette gjøres med et forbrukslån fra Nordiclån.

Instabank

Instabank forbrukslån
Instabank forbrukslån

Personlån hos Instabank er et forbrukslån med fleksibel nedbetaling. Her kan du søke om lån på mellom kr 5000 og kr 500 000, og lånet kan brukes til det du måtte ønske. Ikke alle har mulighet til å legge penger til side slik at man har en bufferkonto som kan brukes om en uventet utgift dukker opp. Da kan det bli nødvendig med et mindre lån for å løse et slikt problem. Fordelen med et lån fra Instabank er at du kan velge å betale lånet tilbake enten med en fast nedbetalingsplan eller en fleksibel nedbetalingstid.

Loan.no

Loan.no forbrukslån
Loan.no forbrukslån

Hos Loan.no kan du søke om forbrukslån. De har et samarbeid med en av Norges ledende aktører innen forbrukslån, Ekspres Bank Norge. Uansett hva du trenger lånet til, så er dette din sak og ikke noe som banken blander seg opp i. Det eneste som er interessant for dem, er at lånet blir betalt tilbake som avtalt. Har du gått en stund og tenkt over muligheten for å søke om et forbrukslån, så kan du gjøre dette hos Loan.no. Du kan søke om inntil kr 350 000 og du velger selv hvor langt tid du vil bruke på nedbetalingen. Eneste krav er at den ikke er på mer enn 15 år.

Fordelen med forbrukslånet, er at du selv bestemmer hva du skal bruke pengene til. Du kan derfor bruke dem på oppussing hjemme eller på hytta om du føler for det. Kanskje du har fått et par uventede regninger for reparasjon av bilen, så kan du også bruke lånet til dette. Begynner det å bli dyrt med høye renter på kredittkortene, da kan du refinansiere kredittkortgjelden og erstatte den med et rimeligere forbrukslån.

Monobank

Monobank forbrukslån
Monobank forbrukslån

Hos Monobank kan du søke om forbrukslån fra kr 25 000 og opp til kr 500 000. Det er du som bestemmer hva lånet skal gå til og det er ingen fra Monobank som stiller noen spørsmål rundt dette. Du kan derfor bruke et lån til nytt kjøkken, nye møbler, oppussing av badet eller for å få betalt de ekstra regningene, som kom litt overraskende på. Det er også mulig å bruke lånet til refinansiering om du har mye kredittkortgjeld eller smålån.

Låneavtale.no

Låneavtale.no forbrukslån
Låneavtale.no forbrukslån

Du har kanskje allerede prøvd å søke om et forbrukslån hos andre, slik at du kan få refinansiert gjelden din, men fått avslag på søknaden. Og dette skyldes med stor sannsynlighet at du har en betalingsanmerkning registrert. Men, det kan være muligheter for å bli kvitt de dyre smålånene og få betalt ned på kredittkortene, også med en betalingsanmerkning. Hos Låneavtale.no er det flere muligheter. Som Låneformidler jobber Låneavtale.no sammen med en rekke samarbeidspartnere og du kan derfor søke om lån hos flere banker på samme tid.

Ønsker du en refinansiering av den kortsiktige gjelden din, kan du låne inntil kr 500 000 hos Låneavtale.no. Et lån til en lavere rente og med en lang nedbetaling på opptil 15 år, sikrer deg lavere månedlige ytelser og dermed bedre kontroll på økonomien din. Låneavtale.no sender søknaden din videre til sine samarbeidspartnere, som da vurderer om de kan tilby deg lån og til hvilke betingelser. Skulle du ha fått en betalingsanmerkning vil søknaden din likevel bli sendt videre til Bluestep. De vil da vurdere om de kan hjelpe deg med det ønskede lån.

Finanshjelp24

Finanshjelp24 forbrukslån
Finanshjelp24 forbrukslån

Finanshjelp24 er en, blant mange aktører, som tilbyr denne forbrukslån. Du kan søke om lån på inntil kr 500 000 og betale tilbake lånet over 15 år. Det er selvsagt også mulig å betale tilbake lånet raskere! Når du søker om lån gjennom Finanshjelp24, vil de sende søknaden din videre til sine samarbeidspartnere, på den måten kan du motta flere ulike tilbud om lån. Dermed blir det også lettere å finne frem til de beste betingelsene, dette er med på å gi deg en lavere rente, noe som igjen gjør at du sparer renteutgifter på lånet.

Hva skjuler seg bak renten til et forbrukslån?

Forbrukslån
Forbrukslån

Den nominelle renten er den prosentsatsen som banken har fastsatt at de skal ha i rente på et lån. Ofte er denne angitt som et intervall, f.eks. mellom 8 og 19%. Da vil den nominelle renten ligge et sted i dette intervallet. Men, hvilken rentesats det blir avhenger av kredittvurderingen som foretas. Ut fra resultatet av denne vil banken beslutte hvilken rente du skal bli tilbudt. Den nominelle renten I prinsippet trenger du egentlig ikke å se på den nominelle … Les mer

Arcadia Finans

Arcadia Finans Forbrukslån
Arcadia Finans Forbrukslån

Fordelen med et usikret lån, som forbrukslån, er at du bruker pengene som du vil. Siden man alltid skal sammenligne forskjellige lånetilbud, har Arcadia Finans et samarbeid med 10 forskjellige banker. Når du søker vil tilbudene komme, og du velger det lånet som passer deg. I tillegg er tjenesten gratis. Bankene betaler finansagenten en provisjon for utførte tjenester, og dermed kreves ikke du for noe (les omtale av andre finansagenter). Samtidig som du søker forbrukslån kan du også finne nytte i Arcadias økonomiske rådgivningstjenester.

Frogtail

Frogtail Forbrukslån
Frogtail Forbrukslån

Frogtail er en relativt ny lånetilbyder, under Folkefinans sin paraply (hvor vi også finner Folkia). Frogtail har spesialisert seg på de små, men raske forbrukslånene. Her er det mulig å få lån mellom kr 5 000 og kr 20 000. Prinsippet er, som andre tilbydere innen Folkefinans; Å ta opp et lite lån skal gå raskt. Nedbetalingstiden er også i samme ånden. Maksimal nedbetalingstid er på 24 måneder. Hele prosessen kan ta så lite som en dag, søk og penger på konto samme dag. Denne formen for forbrukslån passer godt i perioder hvor penger er rett rundt hjørnet, men lar vente på seg. Det kan være en utbetaling som er forsinket, eller kanskje en ferietur du trenger depositum til. Utgangspunktet er at lånet da også betales raskt ned. Det vil lønne seg å ha mindre enn de 24 måneden nedbetaling, om det er mulig. Selv om dette er et raskt lite lån, skattefordelene er de samme. Betalte renteutgifter gir 27% fradrag.

my credit

my credit Forbrukslån
my credit Forbrukslån

En finansagent er et selskap som innhenter tilbud om forbrukslån (eller andre former for lån og kreditt) på vegne av søkeren. Blant disse som vi omtaler i vår oversikt, er my credit en noe annerledes agent. De fleste finansagenter tilbyr helt standard forbrukslån og smålån, mens my credit er en av noen få som også tilbyr såkalt brukskreditt. I tillegg til dette kan man søke om et inkassolån gjennom denne agenten. Inkassolån er et lån til refinansiering av gjeld som er blitt uhåndterlig, og kanskje gått til inkasso. Ved å innfri denne gjelda med et billigere lån, kommer man seg ut av knipa, samtidig som man som regel får betydelig lavere kostnader på gjelda. For å få inkassolån må du imidlertid kunne stille med sikkerhet. Har du muligheten til det, vil du ofte kunne få låne selv om du har pådratt deg betalingsanmerkninger.

Pengi

Pengi Forbrukslån
Pengi Forbrukslån

Finansagenten Pengi er en formidler av usikrede forbrukslån og lån til refinansiering. Pengi har et samarbeid med minst 12 banker, slik at din ene søknad blir vurdert av alle disse. Det igjen gjør at du kan søke en gang, og potensielt motta hele 12 tilbud om lån. Det gjør det enklere å sammenligne lånetilbudene, slik at du kan velge det som er det billigste. Finansagenter som Pengi er også gratis, og har ikke anledning til å kreve betalt for formidling av denne typen tjenester (i henhold til Finansavtaleloven). De får riktignok en provisjon av banken du eventuelt låner av, men dette innvirker ikke negativt på dine kostnader. Tvert i mot kan det hende man får bedre tilbud om man søker gjennom en agent, fordi banken da vet at konkurransen er større, og strekker seg litt på rentene for å slå de andre bankene.

Ferratum Bank

Ferratum Bank Forbrukslån
Ferratum Bank Forbrukslån

Ferratum Bank er et finansieringsselskap som er kjent for sine mikrolån over hele Europa. Bankens hovedprodukt er små forbrukslån som tilbakebetales i løpet av kort tid (se oversikten om du er ute etter større lån). Slike mikrolån er mest egnet når man trenger penger, kanskje før neste lønning, og har som mål å betale tilbake i løpet av kort tid. All kontakt med banken, inkludert signering av låneavtale, skjer over nettet. Ekspresskreditten er på maksimalt kr 6 000 for eksisterende kunder av Ferratum Bank, mens nye kunder kan låne maksimalt kr 4 000. Den korteste tilbakebetalingstiden du kan velge når du søker, er på 15 dager mens den lengste er på 45 dager. Selv om de 15 dagene er minimum når du søker, har du likevel anledning til å innfri lånet raskere. Det lønner seg alltid.

En bra finansagent for forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Axo Finans er en landets største låneformidlere, eller finansagenter som de også kalles. Selskapet er dermed ikke en bank, men ett slags ledd mellom deg som søker om lån og mange forskjellige banker. Det vil si at du sender en søknad til finansagenten, som de sender videre til de bankene som de samarbeider med. Axo Finans tilbyr også såkalte refinansieringslån, det vil si at om du har mange ulike lån eller kreditter, kan man søke om ett forbrukslån som man … Les mer

Små forbrukslån fra Frogtail

Forbrukslån
Forbrukslån

Det er først og fremst enkelt å få forbrukslån fra Frogtail. Selskapet har noen av de laveste minimumskravene for hvem som kvalifiserer som kunde. Det finnes noen enkle grunnregler for hvem som kvalifiserer. Søkeren må være eldre enn 20 år og søkeren må være folkeregistrert i Norge. Det er viktig at søkeren ikke står i gjeld til Namsmannen, og at søkeren har skattbar inntekt. For øvrig så må man ha BankID-brikke. Dette fordi det gjør det enkelt og raskt å … Les mer