Annonse

Instabank

Instabank forbrukslån
Instabank forbrukslån

Personlån hos Instabank er et forbrukslån med fleksibel nedbetaling. Her kan du søke om lån på mellom kr 5000 og kr 500 000, og lånet kan brukes til det du måtte ønske. Ikke alle har mulighet til å legge penger til side slik at man har en bufferkonto som kan brukes om en uventet utgift dukker opp. Da kan det bli nødvendig med et mindre lån for å løse et slikt problem. Fordelen med et lån fra Instabank er at du kan velge å betale lånet tilbake enten med en fast nedbetalingsplan eller en fleksibel nedbetalingstid.

Låneavtale.no

Låneavtale.no forbrukslån
Låneavtale.no forbrukslån

Du har kanskje allerede prøvd å søke om et forbrukslån hos andre, slik at du kan få refinansiert gjelden din, men fått avslag på søknaden. Og dette skyldes med stor sannsynlighet at du har en betalingsanmerkning registrert. Men, det kan være muligheter for å bli kvitt de dyre smålånene og få betalt ned på kredittkortene, også med en betalingsanmerkning. Hos Låneavtale.no er det flere muligheter. Som Låneformidler jobber Låneavtale.no sammen med en rekke samarbeidspartnere og du kan derfor søke om lån hos flere banker på samme tid.

Ønsker du en refinansiering av den kortsiktige gjelden din, kan du låne inntil kr 500 000 hos Låneavtale.no. Et lån til en lavere rente og med en lang nedbetaling på opptil 15 år, sikrer deg lavere månedlige ytelser og dermed bedre kontroll på økonomien din. Låneavtale.no sender søknaden din videre til sine samarbeidspartnere, som da vurderer om de kan tilby deg lån og til hvilke betingelser. Skulle du ha fått en betalingsanmerkning vil søknaden din likevel bli sendt videre til Bluestep. De vil da vurdere om de kan hjelpe deg med det ønskede lån.

Finanshjelpen

Finanshjelpen forbrukslån
Finanshjelpen forbrukslån

Har du lenge gått med drømmer om å pusse opp boligen din? Eller kanskje er det hytten som trenger en oppgradering. Uansett hvilket oppussingsprosjekt du har i tankene er det ikke alltid enkelt å få til, om en først skal spare opp større beløp. Da kan kanskje et forbrukslån være løsningen?

Finanshjelpen tilbyr forbrukslån på inntil kr 400 000 og du kan nedbetale lånet over 12 år. Finanshjelpen jobber sammen med ulike banker og finansieringsselskaper, blant andre Online24 og Centum Finans. En finansagent som Finanshjelpen, vil ofte oppnå bedre betingelser enn når du søker alene. Derfor blir din søknad videresendt til Finanshjelpen sine samarbeidspartnere. Du vil hermed få flere valgmuligheter og kan sammenligne ulike tilbud, før du bestemmer deg for det lånet som har de beste betingelsene.

Fokuslån

Fokuslån
Fokuslån

Hos Fokuslån kan du låne inntil kr 75 000 og du kan nedbetale lånet over 80 måneder. Trenger du å få satt opp et skikkelig budsjett for lånet, kan du selv gjøre dette enkelt på nettsiden til Fokuslån. Her ligger det en ferdig mal som du fyller ut. Når dette er gjort får du en grei oversikt over økonomien din. Som en ekstra fordel, så kan du velge en rente- og avdragsfri periode på inntil tre måneder.

Opp til kr 50 000 i forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Til tross for at man har en ryddig økonomi kan det oppstå ting man ikke kan klare å ordne med de pangene man har. Det kan være at deler må skiftes på bilen, eller at man vil installere parabol på hytta. Da kan et lite forbrukslån være en løsning. Lånene skal betales tilbake. Dermed et det best å ikke låne mer enn akkurat det man trenger. Middels høy rente ikke nødvendigvis dyrt Lån uten sikkerhet kan man få helt opp … Les mer