Annonse

Loan.no

Loan.no forbrukslån
Loan.no forbrukslån

Hos Loan.no kan du søke om forbrukslån. De har et samarbeid med en av Norges ledende aktører innen forbrukslån, Ekspres Bank Norge. Uansett hva du trenger lånet til, så er dette din sak og ikke noe som banken blander seg opp i. Det eneste som er interessant for dem, er at lånet blir betalt tilbake som avtalt. Har du gått en stund og tenkt over muligheten for å søke om et forbrukslån, så kan du gjøre dette hos Loan.no. Du kan søke om inntil kr 350 000 og du velger selv hvor langt tid du vil bruke på nedbetalingen. Eneste krav er at den ikke er på mer enn 15 år.

Fordelen med forbrukslånet, er at du selv bestemmer hva du skal bruke pengene til. Du kan derfor bruke dem på oppussing hjemme eller på hytta om du føler for det. Kanskje du har fått et par uventede regninger for reparasjon av bilen, så kan du også bruke lånet til dette. Begynner det å bli dyrt med høye renter på kredittkortene, da kan du refinansiere kredittkortgjelden og erstatte den med et rimeligere forbrukslån.

Finanshjelpen

Finanshjelpen forbrukslån
Finanshjelpen forbrukslån

Har du lenge gått med drømmer om å pusse opp boligen din? Eller kanskje er det hytten som trenger en oppgradering. Uansett hvilket oppussingsprosjekt du har i tankene er det ikke alltid enkelt å få til, om en først skal spare opp større beløp. Da kan kanskje et forbrukslån være løsningen?

Finanshjelpen tilbyr forbrukslån på inntil kr 400 000 og du kan nedbetale lånet over 12 år. Finanshjelpen jobber sammen med ulike banker og finansieringsselskaper, blant andre Online24 og Centum Finans. En finansagent som Finanshjelpen, vil ofte oppnå bedre betingelser enn når du søker alene. Derfor blir din søknad videresendt til Finanshjelpen sine samarbeidspartnere. Du vil hermed få flere valgmuligheter og kan sammenligne ulike tilbud, før du bestemmer deg for det lånet som har de beste betingelsene.

Kreditt365

Kreditt365 forbrukslån
Kreditt365 forbrukslån

Om du trenger en pengereserve, så kan du søke om dette hos Kreditt365. Kreditt365 er en finansagent som tilbyr forbrukskreditt i samarbeid med Avida Finans. En slik kreditt kan du bruke til hva du vil, det er ingen som spør deg om hva du skal med pengene. Uansett om du skal pusse opp hjemme, hytta trenger til nye møbler eller dere har fått en uventet ekstraregning, så er det helt greit. Du kan søke om en kreditt på inntil kr 500 000 og med en maksimal nedbetalingstid på 15 år.

Det er flere fordeler med en forbrukskreditt hos Kreditt365. En ting er at du ikke trenger stille noen sikkerhet. Noe annet er at du kun betaler rente av det beløp du faktisk har brukt. Dette betyr i praksis at om du har fått innvilget en kreditt på kr 100 000, men kun har brukt kr 25 000 av dette, så betaler du kun rente av dette siste beløpet. Og det du har tilbakebetalt av kreditten kan du alltid bruke igjen. Se forbrukslån på vår forside, sammenlign og finn det beste lånet!

Bank2

Bank2 refinansiering
Bank2 refinansiering

Hos Bank2 kan du låne fra kr 100 000 og oppover. Med et slikt lån kan du refinansiere dyre forbrukslån og betale ut dine kredittkort. På den måten blir du kvitt mange mindre gjeldsposter og får samlet disse i et stort lån. Da renten er en del lavere på et slikt lån fra Bank2, vil du spare mye penger i forhold til å betale litt hver måned til mange ulike kredittkort og lån.

Er du en av mange som har fått problemer med inkassosaker og betalingsanmerkninger på grunn av kredittkortgjeld og forbrukslån, er dette kanskje en løsning. Noe av det som kreves for å få et lån er at du kan stille sikkerhet for lånet. Sikkerheten må være i fast eiendom, enten din egen bolig, hytte eller annen eiendom. Du kan betale lånet tilbake over 25 år.

Finanshjelp24

Finanshjelp24 forbrukslån
Finanshjelp24 forbrukslån

Finanshjelp24 er en, blant mange aktører, som tilbyr denne forbrukslån. Du kan søke om lån på inntil kr 500 000 og betale tilbake lånet over 15 år. Det er selvsagt også mulig å betale tilbake lånet raskere! Når du søker om lån gjennom Finanshjelp24, vil de sende søknaden din videre til sine samarbeidspartnere, på den måten kan du motta flere ulike tilbud om lån. Dermed blir det også lettere å finne frem til de beste betingelsene, dette er med på å gi deg en lavere rente, noe som igjen gjør at du sparer renteutgifter på lånet.

Webfinance

Webfinance forbrukslån
Webfinance forbrukslån

Webfinance tilbyr forbrukslån i samarbeid med Centum Finans og er blant de gunstigste på markedet. Her er det mulig å låne opptil kr 500 000 til en lav rente. Laveste rente som Webfinance tilbyr sine kunder er på 7,9% og den høyeste ligger på 19,9%. Samtidig er det mulig å betale ned på lånet i inntil 15 år.

Hva skjuler seg bak renten til et forbrukslån?

Forbrukslån
Forbrukslån

Den nominelle renten er den prosentsatsen som banken har fastsatt at de skal ha i rente på et lån. Ofte er denne angitt som et intervall, f.eks. mellom 8 og 19%. Da vil den nominelle renten ligge et sted i dette intervallet. Men, hvilken rentesats det blir avhenger av kredittvurderingen som foretas. Ut fra resultatet av denne vil banken beslutte hvilken rente du skal bli tilbudt. Den nominelle renten I prinsippet trenger du egentlig ikke å se på den nominelle … Les mer

Hvilken variant forbrukslån skal man velge?

Forbrukslån
Forbrukslån

Det er lett å finne et forbrukslån, men kanskje ikke alltid like lett å finne det lånet som passer deg. Da tenker vi ikke på beløpene alene, men også vilkårene for lånet, som for eksempel renter eller nedbetalingstid. Det er flere varianter av lån, og her er noe tips. Har du behov for et lite forbrukslån? Veldig mange banker tilbyr store forbrukslån, men det er kanskje ikke det du trenger. Ser du etter lån i størrelsesordenen kr 1 – 5 … Les mer

Få bedret renten på gamle forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Å betale på et forbrukslån koster en god del ekstra, uansett hvor rimelig rente du skulle ha. Mange opplever at deres privatøkonomi endrer seg over tid, og kanskje burde en da også se på om en kan få kuttet utgiftene på lånet. Det er flere måter å gjøre dette på. Bedre betingelser på gammelt lån La oss si at du har et forbrukslån på kr 200 000 over 10 år. Renten du fikk på dette lånet for noen år siden … Les mer

Refinansiering og forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

En del nordmenn har over tid tatt opp flere lån for å finansiere små og store investeringer. Har man flere slike forbrukslån koster det rimelig mye i renteutgifter, totalt sett. En del disse pengene kan en spare om en refinansierer. Refinansiering – hva vil det si? Å refinansierer vil si at en tar opp et større lån for å betale inn alle de andre lånene. Denne løsningen passer både for smålån og eventuell kredittkortgjeld. I tillegg er det en del … Les mer

Opp til kr 50 000 i forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Til tross for at man har en ryddig økonomi kan det oppstå ting man ikke kan klare å ordne med de pangene man har. Det kan være at deler må skiftes på bilen, eller at man vil installere parabol på hytta. Da kan et lite forbrukslån være en løsning. Lånene skal betales tilbake. Dermed et det best å ikke låne mer enn akkurat det man trenger. Middels høy rente ikke nødvendigvis dyrt Lån uten sikkerhet kan man få helt opp … Les mer

Trenger du et forbrukslån?

Forbrukslån
Forbrukslån

Hva er et forbrukslån? Dette er en type lån hvor du ikke trenger å stille sikkerhet i fast eiendom eller andre eiendeler. Derfor kan søknader om slike lån behandles raskt, samt utbetales innen få dager, og pengene kan du selvfølgelig bruke til hva du vil! Det er ofte mulig å kunne låne mellom kr 5 000 og kr 360 000, med en nedbetalingstid på maksimalt 12-15 år (du kan selvfølgelig velge raskere nedbetaling hvis du ønsker det). Vanlig rente på … Les mer