Annonse

Zmarta

Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes mange flinke finansagenter som skaffer konkurransedyktige forbrukslån. Zmarta er en av disse, selv om selskapet er forholdsvis nytt. De har samme eiere som Centum Finans (les omtalen av Centum Finans her), og derav samarbeider de med stort sett de samme bankene. Bankene du kan få lånetilbud fra når du søker gjennom Zmarta er per i dag 12 i antallet. Dette letter jobben din når du vil finne det forbrukslånet som er det mest gunstige. Gjennom denne finansagenten kan du låne inntil kr 500 000 uten å måtte stille med noen form for sikkerhet. 

Mange bruker finansagenter som Zmarta når de skal refinansiere dyr gjeld, for eksempel fra kredittkort som er trukket litt for varme. Prinsippet er enkelt; rentene på kredittgjeld kan være helt oppe i 30%, mens et gunstig forbrukslån kan ligge betydelig lavere. Når du refinansierer bruker du det nye lånet til å innfri den dyre gjelda, og får dermed langt lavere kostnader.

Låneagenter som tilbyr deg et godt forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Beste låneagent 2015? Ja, hvem er egentlig best? Her hos oss vil du finne flere gode låneagenter, og flere av disse kunne gått av med seieren i den konkurransen. Derfor velger vi faktisk å fremheve flere agenter, som tilbyr forbrukslån, og overlater til deg å velge den som er den beste for deg i 2015. Forbrukslån gjennom en låneagent Når du søker forbrukslån hos en låneagent sender du inn en søknad, og låneagenten sender den videre til alle sin samarbeidende … Les mer

Centum Finans

Centum Finans forbrukslån
Centum Finans forbrukslån

Centum Finans er en av de bedre låneagentene her til lands. Selskapet samarbeider, når dette skrives, med 9 forskjellige banker. Der henter de inn tilbud om forbrukslån på dine vegne. Denne tjenesten koster deg ingenting (bankene betaler provisjon), faktisk kan du få enda bedre rentebetingelser når du søker via en låneagent. Bankene vi snakker om når det gjelder Centum Finans, inkluderer yA Bank, Santander, Komplett Bank og flere andre. Disse er fullt klar over at en låneagent representerer flere banker, og vil dermed ofte legge litt ekstra velvilje i det for å få nye kunder. Dette kan du kanskje nyte godt av. Forbrukslån formidlet via Centum Finans gis på inntil kr 500 000. Det kreves verken pant, kausjonist eller lignende for lånet. Du bruker pengene akkurat slik du selv ønsker. Mange velger også å få hjelp fra låneagenter når de vil refinansiere flere dyre smålån og kredittgjeld. Dette er noe vi anbefaler alle som har flere dyre lån som gjør stygge innhogg på lønningskontoen.

Forbrukslån med lav rente

Forbrukslån
Forbrukslån

Hvis du er opptatt av å spare mest mulig på lånte penger bør du helst oppsøke et kredittkort med rentefri periode, men hvis forbrukslån er tingen for deg, så kan vi anbefale tre gode lån som alle har meget lav effektiv rente. Lån fra FolkeLånet Dette lånet har et lavt termingebyr på kun kr 30, og koster alltid kr 950 i etablering. Sammenlagt med den nominelle renten får vi da en effektiv rente på 15,80%, noe som er bra for et … Les mer