Forbrukslån
Forbrukslån

Hvis du er opptatt av å spare mest mulig på lånte penger bør du helst oppsøke et kredittkort med rentefri periode, men hvis forbrukslån er tingen for deg, så kan vi anbefale tre gode lån som alle har meget lav effektiv rente.

Lån fra FolkeLånet

Dette lånet har et lavt termingebyr på kun kr 30, og koster alltid kr 950 i etablering. Sammenlagt med den nominelle renten får vi da en effektiv rente på 15,80%, noe som er bra for et såpass trygt og stort lån som FolkeLånet er.

Lån fra Centum Finans

Centum Finans gir oss et svært gunstig lån som passer perfekt for den “gjerrige”. Her betaler du kr 0 i termingebyr, og kun kr 650 i etablering! Dette gjør at den effektive renten presses ned til lave 14,99%. Lykke til med å finne et billigere forbrukslån!

Lån fra Direkte 24

Et lån som sammenligner søknaden din opp mot tre ulike banker og deretter gir deg det beste tilbudet. Lånet har en svært lav nominell rente, men helt greie gebyrer på kr 45 hver termin og kr 950 i etablering. Totalt ender man da opp med 14,99% i effektiv rente som er svært billig til forbrukslån å være.