Forbrukslån
Forbrukslån

Det er den effektive renten som avgjør hvor mye du betaler ekstra for lånet ditt. Billige forbrukslån har lave gebyrer og lav nominell rente, som sammen avgjør om et forbrukslån er billig eller ei. Vi har sammenlignet to av de mest populære lånene på markedet mot resten av tilbyderne, og funnet ut at det er god grunn til at de er så populære.

Lån mye – spar mye

Tar du opp et lån hos FolkeLånet (fra Telefinans) på kr 65 000, og betaler det ned over fem år, blir den effektive renten 15,80% – som helt klart er markedets laveste når det kommer til billige forbrukslån. Da betaler du kun kr 455 i måneden i kostnader. Sammenligner vi med et dyrere lån fra Nordax betaler du over en hundrelapp ekstra i måneden – hele kr 559!

Også bra hos yA Bank

Et lån hos yA Bank er nesten like billig som hos FolkeLånet. Her betaler du kr 477 i måneden i omkostninger, en nesten ikke merkbar forskjell sett i forhold. Å lete etter billige forbrukslån lønner seg helt klart, da du kan spare flere tusener iløpet av nedbetalingstiden. Men nå har jo vi funnet frem de to beste til deg, så her er det bare å kaste seg i søkeprosessen…