Annonse

Easybank

Easybank forbrukslån
Easybank forbrukslån

Easybank tilbyr flere ulike låneprodukter. Du kan søke om boliglån, billån og forbrukslån. Banken tilbyr også låneprodukter til bedrifter med sikkerhet i fast eiendom. Det finnes to ulike typer billån, et med pant i bilen og et uten pant. Om banken har sikkerhet i bilen, kan du låne inntil en million kroner og betale ned på lånet over 15 år. Lån uten sikkerhet, uansett om det er til bil eller forbrukslån, har en maksimal låneramme på kr 500 000. Nedbetalingstiden er den samme som for billån med pant.

Instabank

Instabank forbrukslån
Instabank forbrukslån

Personlån hos Instabank er et forbrukslån med fleksibel nedbetaling. Her kan du søke om lån på mellom kr 5000 og kr 500 000, og lånet kan brukes til det du måtte ønske. Ikke alle har mulighet til å legge penger til side slik at man har en bufferkonto som kan brukes om en uventet utgift dukker opp. Da kan det bli nødvendig med et mindre lån for å løse et slikt problem. Fordelen med et lån fra Instabank er at du kan velge å betale lånet tilbake enten med en fast nedbetalingsplan eller en fleksibel nedbetalingstid.

Monobank

Monobank forbrukslån
Monobank forbrukslån

Hos Monobank kan du søke om forbrukslån fra kr 25 000 og opp til kr 500 000. Det er du som bestemmer hva lånet skal gå til og det er ingen fra Monobank som stiller noen spørsmål rundt dette. Du kan derfor bruke et lån til nytt kjøkken, nye møbler, oppussing av badet eller for å få betalt de ekstra regningene, som kom litt overraskende på. Det er også mulig å bruke lånet til refinansiering om du har mye kredittkortgjeld eller smålån.

Webfinance

Webfinance forbrukslån
Webfinance forbrukslån

Webfinance tilbyr forbrukslån i samarbeid med Centum Finans og er blant de gunstigste på markedet. Her er det mulig å låne opptil kr 500 000 til en lav rente. Laveste rente som Webfinance tilbyr sine kunder er på 7,9% og den høyeste ligger på 19,9%. Samtidig er det mulig å betale ned på lånet i inntil 15 år.

Fokuslån

Fokuslån
Fokuslån

Hos Fokuslån kan du låne inntil kr 75 000 og du kan nedbetale lånet over 80 måneder. Trenger du å få satt opp et skikkelig budsjett for lånet, kan du selv gjøre dette enkelt på nettsiden til Fokuslån. Her ligger det en ferdig mal som du fyller ut. Når dette er gjort får du en grei oversikt over økonomien din. Som en ekstra fordel, så kan du velge en rente- og avdragsfri periode på inntil tre måneder.