Forbrukslån
Forbrukslån

Er du på utkikk etter et forbrukslån som passer din lommebok? Det finnes mange banker som tilbyr forbrukslån (se vår oversikt her). På nett florerer med reklame om forbrukslån, og det kan være vanskelig og forvirrende å velge rett bank. Bruker du litt tid på å undersøke bankenes låneeksempler kan du spare penger når du skal betale tilbake lånet ditt.

Hva skal jeg se etter når jeg vil ha god rente?

Hos OPP Finans kan du låne opptil kroner 500 000, til det du måtte ønske. Renten du får av banken settes individuelt. Låner du kroner 65 000, og tilbakebetaler over 5 år, er det en gjennomsnittlig nominell rente på 14,90 %. Det er den effektive renten som viser deg totalkostnaden på ditt lån. OPP Finans har en gjennomsnittlig effektiv rente på 18,35%. Banken har etableringsgebyr når de gir deg forbrukslån på kroner 950,-. I tillegg til dette engangsgebyret kommer månedsgebyr på kroner 50. Totale kostnader på et slikt lån blir da kroner 97 748.

Hvordan forbedre din kredittscore for å få god rente hos OPP Finans?

Du kan forbedre din kredittscore ved å søke høyere stilling om du jobber i deltid. Det er alltid lurt og vurdere selv om du er i stand til å ta opp ett forbrukslån. OPP Finans spør deg ikke hva du skal bruke pengene til, men er kun interessert i om du kan betale tilbake. Når du søker forbrukslån vil banken foreta en kredittvurdering av deg. De undersøker din livssituasjon og din økonomi. Et av kravene for å få forbrukslån hos OPP Finans er at årsinntekten din er kroner 200 000. Videre ser banken på din betalingsevne. Har du betalingsanmerkninger, kan banken du søker forbrukslån hos nekte å gi deg et lån. Får du god rente på ditt forbrukslån av banken er denne satt ut i fra bankens kredittvurdering av deg.