Forbrukslån
Forbrukslån

Det er først og fremst enkelt å få forbrukslån fra Frogtail. Selskapet har noen av de laveste minimumskravene for hvem som kvalifiserer som kunde. Det finnes noen enkle grunnregler for hvem som kvalifiserer. Søkeren må være eldre enn 20 år og søkeren må være folkeregistrert i Norge. Det er viktig at søkeren ikke står i gjeld til Namsmannen, og at søkeren har skattbar inntekt. For øvrig så må man ha BankID-brikke. Dette fordi det gjør det enkelt og raskt å signere over nettet, uten at man trenger å vente på papirpost.

Hva koster et forbrukslån fra Frogtail?

Det finnes garantert mer gunstige alternativer for den som trenger å låne penger. Når forbrukslån vanligvis er dyrt, så er smålån enda dyrere (hva er et smålån?). Dette er på den ene siden fordi det koster like mye å forvalte små og store lån. Dette øker den relative utgiften for små lån. Etableringsgebyret hos Frogtail er på kr 495 og det månedlige gebyret er kr 45. Sammen med tilbakebetalingen på lånet, og den nominelle renta, kan man regne med å betale rundt kr 1 000 til kr 2 000 per måned, men det er avhengig av lengden på låneperioden, størrelsen på summen, og den nominelle renten som er avhengig av Frogtails kredittvurdering av søkeren.

Hvor store forbrukslån kan man få hos Frogtail

Frogtail tilbyr forbrukslån i størrelsesordenen mellom kr 5 000 og kr 20 000. Tilbakebetalingsperioden er semifleksibel. Låner man kr 5 000 må man betale tilbake inne 4 måneder, men hvis man låner kr 20 000, kan man velge å betale tilbake over en periode som strekker seg 24 måneder frem i tid. Husk at jo raskere du betaler tilbake, jo billigere er lånet for deg, og du taper ingenting på å betale før tiden, hvis det er mulig.