Forbrukslån
Forbrukslån

Beste låneagent 2015? Ja, hvem er egentlig best? Her hos oss vil du finne flere gode låneagenter, og flere av disse kunne gått av med seieren i den konkurransen. Derfor velger vi faktisk å fremheve flere agenter, som tilbyr forbrukslån, og overlater til deg å velge den som er den beste for deg i 2015.

Forbrukslån gjennom en låneagent

Når du søker forbrukslån hos en låneagent sender du inn en søknad, og låneagenten sender den videre til alle sin samarbeidende banker. Deretter mottar du tilbud fra alle disse bankene og kan velge tilbudet som passer best for deg. Lendo, Centum Finans og Finansiering24 er tre agenter vi har god erfaring med. Disse tre agentene samarbeider med en rekke banker, som er kjent for kvalitet. Ser en på renteeksemplene til disse vil man se at de varierer, men ligger alle i området 16-19%. Hvilken rente du vil få på ditt lån vet du når du mottar alle tilbudene. Hver enkelt bank som mottar din søknad kredittsjekker deg. Denne kredittsjekken er utgangspunktet for den renten du får.

Flere låneagenter

Når du søker en låneagent vil du også komme over Axo Finans. Denne agenten kan faktisk tilby deg enda bedre rente (gjennomsnittlig effektiv rente) enn de tidligere nevnte. Forbrukslån på kr 65 000 over 5 år vil hos denne agenten ha en rente på 15,84%. Altså rett under de du leste om ovenfor. Telefinans (Folkelånet) tilbyr faktisk samme rentenivå. Selv om eksempelrenten er lavere, kan den bli enda lavere, eller høyere til slutt. Så – som du kanskje nå ser er mange låneagenter så like i tilbud og vilkår at å skulle kåre en foran den andre – det vil ikke bli fair.