Forbrukslån
Forbrukslån

Tjenestetorget har eksistert siden 2011, og er en samlingsplass for ulike tjenester. Blant annet videreformidler de lånesøknader for forbrukslån, også om du har betalingsanmerkning, fra tidligere. Tjenestetorget formidler også et helt spekter av ulike tjenester, der målet er å presse ned prisene fra de ulike leverandørene.

Tjenestetorget, for kundens beste

Tjenestetorget er til for deg som kunde, og skal skape konkurranse blant leverandører, slik at du får best mulig betingelser for ditt kjøp og valg. Tjenestetorget tar høyde for at folk befinner seg i ulike økonomiske situasjoner. Skulle du ha det tøft og ha pådratt deg en betalingsanmerkning, lar Tjenestetorget deg fortsatt søke om å få forbrukslån. De holder dørene åpne, der andre stenger dem. Slik er det fortsatt håp for deg som har ekstra utfordringer i økonomien.

Når jeg har betalingsanmerkning

Tjenestetorget tilbyr å la deg søke, selv på tross av betalingsanmerkning. De krever derimot at du stiller med en form for sikkerhet på ditt forbrukslån. Det kan være at du eier egen bolig og stiller med pant i denne, eller at du finner en kausjonist som kan være med å stille som sikkerhet for lånet du ønsker deg. Hos Tjenestetorget kan du låne alt fra kroner 5 000 opp til kroner 500 000. Dette gjør at du ikke trenger ta opp titallstusener i unødvendig lån. Har du betalingsanmerkning på la oss si kroner 4 000 kan du søke om et forbrukslån på for eksempel kroner 5 000. Når du får tilbud fra bankene om forbrukslån kan du enkelt se hva den effektive renten blir for nettopp deg. Dersom du må stille med sikkerhet eller kausjonist, kan den effektive renten være satt høyere. Vurder alltid nøye, om et forbrukslån er nødvendig, dersom du befinner deg i en vanskelig situasjon.