Bank Norwegian forbrukslån
Bank Norwegian forbrukslån

Det er mange som tilbyr forbrukslån. Det er mulig å finne litt ekstra penger til en weekendtur eller til den nye båten. Det er egentlig helt opp til deg, og hva du trenger et usikret lån til. Forbrukslån er også tilgjengelig om du er ute etter å refinansiere. Bank Norwegian kan tilby deg alt fra smålån til refinansiering. Det være seg weekendtur til London eller en ny motorsykkel.

Forbrukslån fra Bank Norwegian

Du har garantert hørt om flyselskapet Norwegian. Kanskje har du til og med benyttet dette selskapet. Bank Norwegian hører til under samme paraply, men må ikke forveksles med flyselskapet. Banken er et eget selskap, som tilbyr små og store lån uten sikkerhet. I tillegg kan du også få kredittkort (som er kåret til et av Norges rimeligste), oppussingslån med bolig som sikkerhet og en egen spareavtale. Forbrukslån kan fås fra summer nede på kr 5 000 og opptil kr 500 000. Låner du store summer kan du få helt opp til 15 år på å nedbetale hele lånet. I forbindelse med låneopptak har du også muligheten til å tegne en egen forsikring. Denne sikrer deg, og betaling av lånet, om noe uforutsett skulle skje.

Lånevilkår og kostnader

Ønsker du å søke om lån fra Bank Norwegian gjøres dette lett over nett. Det er bare å fylle inn søknadsskjemaet på bankens hjemmeside. Vilkårene er greie og ikke av de aller strengeste. Du må være fylt 18 år, ha en inntekt og ingen aktive betalingsanmerkninger. Bank Norwegians renteeksempel viser at et forbrukslån på kr 65 000, som betales over 5 år, ligger med en gjennomsnittlig rente på 17,80%. Din rente setter banken individuelt, og det etter en kredittsjekk. Kommer du ut på denne med en god kredittscore kan du få lavere rente enn eksempelrenten.