Forbrukslån
Forbrukslån

Axo Finans er en landets største låneformidlere, eller finansagenter som de også kalles. Selskapet er dermed ikke en bank, men ett slags ledd mellom deg som søker om lån og mange forskjellige banker. Det vil si at du sender en søknad til finansagenten, som de sender videre til de bankene som de samarbeider med. Axo Finans tilbyr også såkalte refinansieringslån, det vil si at om du har mange ulike lån eller kreditter, kan man søke om ett forbrukslån som man bruker på å betale ned den gamle gjelda. Har det nye lånet lavere renter totalt, sparer du på både rentene og gebyrene. Noen av bankene som Axo Finans samarbeider med er Santander, Bank Norwegian, DNB og yA Bank. Når man velger å søke på denne måten, vil få muligheten til å kunne velge mellom forskjellige tilbud fra de ulike bankene.

Betingelser på forbrukslån

Det er vanskelig å kunne si akkurat hvilke rentebetingelser du vil ende opp med når du søker via Axo Finans. Grunnen til dette er at banken vil kredittvurdere deg, og deretter vurdere hvilke renter å betingelser de kan gi. Et forbrukslån på kr 65 000 via Axo finans har en gjennomsnittsrente på 15,84%. Dette er en konkurransedyktig rente om du ser hva andre kan tilby deg på markedet. Dine renter kan bli lavere (helt ned til cirka 8-9% effektivt) dersom du har god kredittscore. Hos Axo Finans kan man låne opptil kr 500 000, og du bestemmer selv hva pengene skal brukes til. I tillegg til et etableringsgebyr på kr 950 kommer det månedlige termingebyr på kr 45.

Enklere med en finansagent

Da Axo Finans er en formidler som arbeider sammen med mange ulike banker, blir det mye enklere for deg å sende en søknad til dem, kontra det å søke selv hos alle de forskjellige bankene. Om du får innvilget et forbrukslån hos en eller flere av bankene, vil du få svar med ulike tilbud innen svært kort tid. Du kan bruke elektronisk signering (BankID), slik at sikkerheten øker og tiden det tar med søknadsbehandling og utbetaling reduseres.