Forbrukslån
Forbrukslån

Det begynner å bli mange banker i Norge nå. En del er nye for oss i Norge, men kjent i utlandet og en del er ny norske banker. Santander Consumer Bank har vært i Norge en stund, og vi kjenner kanskje mest til at de tilbyr forbrukslån. Vi har valgt se litt nærmere på hva de kan tilby.

Bli litt kjent med Santander Consumer Bank

Banco Santander er et verdensomspennende finansselskap. Santander Consumer Bank er en del av dette konsernet. De har vokst seg store i verden, og også nå i Norden. Deres siste utvidelse var å kjøpe opp GE Money Bank i Sverige, Norge og Danmark. I Finland kjøpte de opp for noen år siden. Dermed har de nå tatt et steg videre for å tilby kundene sine gode tjenester. Magasinet Euromoney kåret banken til «Beste bank i verden» 2014, og denne prisen har de vunnet hele 3 ganger på de siste syv år. Banken legger stor vekt på miljø og HMS-arbeid, og har derfor også vært en miljøtårnbedrift siden 2009. I fremtiden vil de nok bli brukt mer av oss nordmenn også både til forbrukslån og annet.

Flere tilbud enn bare forbrukslån

Banken har flere tilbud av lån, kreditter/kredittkort og typer sparing. Usikrede forbrukslån er selvfølgelig et av tilbudene. I tillegg kan de tilby det de kaller privatlån og bil- og fritidslån. Santander tilbyr lån til bil, MC, ATV og faktisk også lån til leasing av bil. På innskuddssiden har de sparing i to varianter, sparing og –høyrentekonto, men vær oppmerksom på at her må en sette inn et minstebeløp. De forskjellige typene lån kommer med forskjellige betingelser og rentesatser. Skulle du være interessert i noen av produktene de tilbyr finner du mer god informasjon på hjemmesiden deres.