Forbrukslån
Forbrukslån

Det er flere som må korte ned på ferien sin, eller utsette ferien til neste år fordi de rett og slett ikke har penger i banken. Det er ikke mange som kan spare penger et helt år for så å bruke det på drømmeferien sin, og de aller fleste venter i spenning på skattepenger og feriepenger før de våger å bestille årets ferie. Med et forbrukslån slipper man å vente, og man kan spare store beløp på dette.

Reis med forbrukslån og spar penger

Alle vet at det er billigere å kjøpe hotell og flybilletter om man er ute i god tid. Ofte har også flyselskapene store salg på reiser, ferier og pakketurer 6 måneder før avreise. Om man må vente til man har penger på konto, kan man derfor risikere å måtte betale mye mer for den samme reisen som sidemannen på flyet betalte småpenger for. Dette kan et forbrukslån hjelpe deg med. Med svar nesten på sekundet vil du raskt ha penger tilgjengelig til å bestille din drømmereise, og du kan begynne å glede deg med en gang.

Sjekk vilkår for forbrukslån

Husk at det ofte påløper gebyrer og avgifter ved etablering av forbrukslån, spesielt om du ønsker å låne mindre beløp. Jo lengre før du kan betale ned lånet, jo flere renteutgifter påløper også. Det er derfor viktig å sjekke alle vilkår for lånet, og regne dette i totalprisen. En feriereise er en stor utgift for de fleste, og ved å bestille tidlig og på salg kan man spare titusenvis av kroner. Derfor vil de ekstra kostnadene ved å kjøpe reisen med et forbrukslån ofte slå positivt ut for totalprisen på ferien.